Back to your roots


Collab Health heeft een samenwerking met:

 

Daisy - Holistische massage
Na de toepassing van onze energetische begeleiding, waarbij je naar de kern van je hulpvraag gaat, zorgt de holistische massage van Daisy ervoor dat de spanning in je lichaam verdwijnt en ruimte maakt voor ontspanning. De vermoeidheid wordt minder. De energie gaat weer stromen. Je voelt je lichter en kunt weer ademhalen.
Tijdens een holistische massage weet Daisy precies de juiste punten te raken, die op dat moment belangrijk zijn. Dat geeft inzicht en bewustwording. Het is een aandachtvolle massage in een rustig tempo. Even tijd voor jezelf.
Een holistische massage bestaat uit verschillende vormen; hoofdmassage, voetreflexmassage, lichaamsmassage of
Holistic Pulsing ( waarbij je gekleed op de massagetafel ligt). Net wat op dat moment passend is.
In een samenwerking met Carin ontvang je een eenmalig consult van Daisy voor een gereduceerd tarief van € 50,00

Ralph - Oefentherapie
Na de toepassing van onze energetische begeleiding, waarbij je naar de kern van je klacht gaat en de blokkades zijn opgeheven,
past Ralph de MedicalKinetics methode toe. De roterende oefeningen zorgen ervoor dat o.a. de ruggenwervel, heupen, gewrichten soepel en flexibel blijven waardoor je meer kracht in je lichaam opbouwt.
De kosten voor deze therapie zijn de reguliere kosten voor oefentherapie conform uw eigen zorgverzekering en valt onder fysiotherapie.

Robert - Numerologie
Na de behandeling met onze energetische begeleiding en je weer klachtenvrij bent, mag je nu ook investeren in je persoonlijke ontwikkeling.
Je hebt het misschien niet makkelijk gehad en je wilt graag blijven stromen. Met een numerologie consult van Robert mag je ontdekken wat je talenten en valkuilen zijn en welke lessen je mag leren in jouw leven. Door middel van je geboortedatum en je geboortenamen is het mogelijk om veel dingen uit jouw eigen leven en het contact met andere mensen te herkennen en te ervaren. Je kijkt vanuit een andere hoek naar jouw eigen leven en naar het leven van anderen. Je wordt je meer bewust van wie je bent en van wat je te brengen hebt.
Robert geeft je (meer) inzicht hoe het bij jou werkt en wat je nodig hebt om te kunnen groeien. Hij doet dit door de getallen te lezen, maar vooral ook door met je in gesprek te gaan en écht naar je te luisteren. Zo helpt hij je te ontdekken welke les het leven jou wilt leren én hoe je de les, in plaats van weg te duiken, aan kunt gaan. Hierdoor blijf je stromen en kun je de beste versie van jezelf worden en/of blijven.
Numerologie is geschikt voor iedereen, jong en oud.
Voor jonge mensen geldt dat ze het niet altijd makkelijk hebben. Ze krijgen onwijs veel prikkels te verwerken door social media en de wereld om hen heen. Ze weten soms niet meer wat ze willen, hoe ze zich kunnen ontwikkelen of wat ze later willen gaan doen.
Maar ook volwassenen lopen tegen deze problemen aan en worstelen met vragen als: ‘Is wat ik doe nog wel geschikt voor mij?
Waarom loop ik telkens tegen dezelfde problemen aan?  Waarom trek ik zo vaak mensen aan die mij zoveel energie kosten?’
In samenwerking met Carin ontvang je het eerste consult voor een gereduceerd tarief van €60,00 inclusief een naslagwerk waarin jouw getallen beschreven staan.

Anita coacht

Na de behandeling met onze energetische begeleiding begeleidt Anita je naar een gezond en energiek leven; samen gaan jullie op weg naar de optimale balans in jouw gezondheid.
Soms is het fijn dat er een deskundig iemand met je meekijkt in thema’s als gezonde voeding, beweging, hormonen, ademhaling en/of je gedachtenkracht.
Kortom…leefstijl!
Wij houden ervan om te meten, “meten = weten”. Je krijgt inzicht in de mate waarin vitaminen en mineralen in je lichaam opgenomen zijn, hoe je maag- en darmwerking is, vetzurenstofwisseling en pH-waarde, zijn zomaar wat termen die zo’n meting zichtbaar maakt. Je ontvangt na je leefstijl-afspraak een schriftelijke terugkoppeling met daarbij voor jou persoonlijke adviezen.
Vaak is dit al voldoende om zelf verder aan de slag te gaan om je gezondheid en energie een boost te geven. Soms ook is het fijn om een tijdje begeleid te worden. Dit laatste kan bij Anita op diverse manieren. Samen kiezen we wat bij jou past. Iedereen is tenslotte anders, maakt andere dingen mee en leeft in andere omstandigheden.
In samenwerking met Carin ontvang je een eerste leefstijl-afspraak voor een gereduceerd tarief van €67,00 inclusief een schriftelijke rapportage met persoonlijke adviezen.


Bel of mail ons gerust voor meer informatie! 
 

  

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Instagram